De officiële internationale perskaart

De officiële internationale perskaart van MyPresscard.com

Waarom heb ik een internationale perskaart nodig? Waar dient deze voor? Wat zijn de voordelen? Hoeveel kost een perskaart? Zijn de kosten gerechtvaardigd?

Deze vragen kunnen wij van mypresscard.com/perskaart/ heel gemakkelijk beantwoorden:
Als u uw werk als journalist echt serieus neemt, heeft u in elk geval een officiële en actuele perskaart nodig!
Als u in bezit bent van een perskaart is dit hét instrument dat uw werk als vertegenwoordiger van de pers mogelijk maakt. De kaart kan bijvoorbeeld het verschil maken in de beslissing of u wel of niet toegang krijgt tot een evenement waar u verslag van wilt doen. Officiële instanties en organisaties verstrekken u informatie op vertoon van u uw perskaart. Met deze perskaart in uw hand wordt u herkend als journalist en krijgt u zo toegang tot bepaalde evenementen, persconferenties en exposities en ontvangt u informatie die u alleen als persvertegenwoordiger kunt verkrijgen. Vaak kunt u toegang krijgen tot speciale persruimtes bij concerten en andere voorstellingen. Daarnaast profiteert u vaak van speciale voor de pers gereserveerde parkeerplaatsen. Voor verslaglegging van actualiteiten kunt u zelfs vanaf officieel daarvoor bestemde plaatsen bij ongevallen of misdaden objectief verslag uitbrengen.

Andere voordelen waarvan een houder van een perskaart profiteert zijn, zeker niet in de laatste plaats, de vele perskortingen en -voordelen en speciale perstarieven. Bijna alle bedrijven bieden dit aan. Of het nu in de reisbranche of de auto-showroom is, bij prijzen van mobiele telefonie en internet of zelfs bij de aankoop van elektronische apparatuur. U krijgt op vertoon van uw perskaart ook gratis toegang tot musea, parken en tentoonstellingen.

Het is dus een identificatiemiddel waarmee u zich kunt identificeren als lid van de pers en kunt profiteren van tal van voordelen. Derhalve dient u hier natuurlijk ook naar te handelen en de verantwoordelijkheid die deze identiteit met zich meebrengt op u te nemen.

Waarom zou u uw perskaart bij http://mypresscard.com/perskaart/ aanvragen?
Er zijn verschillende manieren om aan een perskaart te komen. Enkele van de grootste verenigingen en organisaties willen u echter gelijk als lid werven en u zo aan maandelijkse kosten binden. Andere bureau’s stellen hun medewerkers een eigen redactiekaart ter beschikking. Met deze kaart kunt u echter van geen van genoemde voordelen van een officiële perskaart profiteren. Deze kaart onderscheidt hen enkel als vertegenwoordiger van het bureau in kwestie en geeft hen alleen toegang tot hun kantoor.
Andere bedrijven die kaarten uitgeven eisen zelfs dat u uw belastingdocumenten en bankafschriften voorlegt om een perskaart te kunnen krijgen.

De meest eenvoudige manier voor u is dan ook MyPresscard.com. Wij werken snel en zonder bureaucratie. In verschillende van de speciaal samengestelde paketten kunt u uw nieuwe internationale perskaart met een geldigheid van 1 of gelijk 3 jaar bestellen. U kiest zelf of u hierbij een persparkeerplaats reserveert of niet. Voor een eenmalig uitgiftetarief wordt uw nieuwe perskaart direct naar u opgestuurd. Bestel uw perskaart bij MyPresscard.com liever nog vandaag dan morgen.

Vul simpelweg het bestelformulier onder mypresscard.com/perskaart/ in.